Stir-fry nudlar med grönkål
- Äggnudlar
- Olja
- Gul Lök
- 2 vitlöksklyftor
- Paprika
- Zucchini
- Morot (om ni har fått)
- Grönkål
- Sockerärtor
- Chili
Sås
- 2 msk sojasås
- 2 msk vatten
- 1 msk honung
- 1 tsk sesamolja
Koka nudlarna enligt förpackningen. Skölj med kallt vatten och låt rinna av i durkslag.
Rör ihop ingredienserna till såsen.
Skala löken och skär i tunna klyftor. Skala och skiva morot tunt. Skär och dela sockerärtor diagonalt i två. Tar bort kärnan från paprika och skär i tunna ringar. Riv av grönkålen från den grova stjälken.
Fräs lök, chili och vitlök i några minuter i stekpanna.
Tillsätt grönsakerna steka i 1- 2 minuter. Sockerärtor borde vara al dente.
Tillsätt såsen och grovhackat basilika, rör om och låt puttra i någon minut. Rör ner nudlar och rör om tills nudlarna är varma. Smaka av med salt och peppar.